Menukaart

fruits de mer

oesters, krabschaar, kreukels, vongole, scheermes, pelgarnalen, brood&salade € 37,50
de luxe (als boven met 1/2 kreeft en gamba) € 45,00

sushi

california roll € 11,50
kamikaze roll € 11,50
krokante gamba roll € 12,00
sushi assorti klein € 12,00
sashimi van zalm € 12,00
sashimi van zeebaars € 13,50
sashimi van zalm & zeebaars € 13,50
kleine assorti van sushi&sashimi € 13,50
assorti van sushi&sashimi hoofdgerecht € 23,50

oesterbar

zeeuwse creuse € 2,50
portugese oester € 2,50
franse gillardeau € 3,50
canadese nova scotia € 3,25
proeverij van 4 oesters met verschillende toppings € 14,50
3 gegratineerde oesters € 9,50

voorgerechten

avocado, tomaattartaar, gel van gepofte ui en oude zeeuwse kaas € 12,50
zeebaars ceviche style, oestercreme, krokante pareltapioca&zeewier € 14,50
zelf gerookte zalm, geroosterd libanees brood, yoghurt&za’atar, tomatenrelish € 13,50
frikandel van albacoretonijn, bosui, shii-take, radijs&misomayo € 12,50
softshellcrab tempura, thaise salade&spicy mango € 14,50
zacht gegaarde poulpo daarna gegrild, molesaus, avocado&maistaco € 14,50

hoofdgerechten

dagvangst ?
zalmfilet wellington (gebakken in bladerdeeg) met waterkersveloute € 23,50
zeebaars gegrild, daslook, zoetzure tomaat, schelppasta&duinkaas € 24,00
hele dorade visbar style (rechtop geserveerd met citroen en kruiden) € 24,50
kabeljauw 65c• citroen-tijm olie, kroket van de buik en saus van gerookte graten € 22,50
gamba&buikspek, zacht gegaard-geroosterd spek&gamba loempia € 23,50
zwartpoothoen, tartetatin van appel&sjalot, aardappelcreme met gerookte boter € 22,50
rode curry met kikkererwtgehakt krokant gefrituurd&groenten zoet-zuur € 22,50

na

onze luchtige creme brulee € 9,50
alles chocola € 9,50
avocadomousse, cocosgranitee, ananas&spycy crumble € 9,50
cheesecake, yohurtijs, aardbei structuren € 9,50
4 x kaas van fromagerie murre € 13,00